WAREMA P40

Een terrasoverkapping van WAREMA is gebaseerd op innovatie, hoge kwaliteit en lange levensduur. Ook de P40 is een innovatieve pergola zonwering. Kenmerkend zijn de gebogen rails. Deze zijn een groot voordeel bij naar buiten draaiende deuren. Ook het doek staat rond waardoor er ook bij een zware regenbui geen water in het doek blijft staan.

“Mijn man en ik wilde graag op het terras kunnen zitten, ook met wind en regen. Een lamellen dak vonden we erg mooi, maar deze heeft veel meer onderhoud nodig en neemt veel daglicht weg”

…WAREMA P40 pergola zonwering

de overkapping is erg mooi geworden, het leukst vind ik de volant aan de voorzijde. De kan ik laten zakken bij laagstaande zon, dan zitten we toch op het terras en hebben we geen last van de zon”

WAREMA heeft een mooie collectie met luxe terrasproducten. Onze specialisten kunnen met behulp van slimme hulpmiddelen gemakkelijk een ontwerp laten zien welke bij uw wensen aansluit.

Zon-Comfort BV

Specialisten met meer dan 35 ervaring in zonwering. Sinds 1979 hebben onze medewerkers in de gehele Benelux terrassen gerealiseerd bij Horeca gelegenheden en bij consumenten. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij u thuis of op uw horeca terras.