STOBAG – pergolino

Pergolino van STOBAG, pergola zonwering met stabiele geleiders

Dankzij de bewezen sterkte van het terrasscherm Pergolina op grotere afmetingen, kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Zijdelingse en frontale zonwering kunnen achteraf gemonteerd worden en zorgen ervoor dat het nog comfortabeler  vertoeven is op uw terras.


Door een steunprofiel onder de geleidingsrails krijgt de installatie een hoge standvastigheid. De PERGOLINO houdt daardoor ook stand bij belasting door weer en wind. De robuuste installatie kan eenvoudig en snel gemonteerd worden. Met het geïntegreerde gasveermechanisme wordt in elke uitgeschoven positie een constante doekspanning gerealiseerd. De sterke elektrische aandrijving zorgt voor een moeiteloze bediening.

STOBAG terras oplossingen

De buitenleven, terrasoplossingen van STOBAG zijn robuust en kunnen goed tegen het Nederlandse klimaat. De collectie bestaat uit een groot aantal overkappingen en mooie terras accessoires.